Tulliportinkatu 54 80130 JOENSUU | 

Rakennus Pakarinen Oy

Puh. +35840 572 6226

Facebook

Kysy - Me vastaamme!

Rakennus Pakarinen Oy
Tulliportinkatu 54
80130 JOENSUU

Tomi Pakarinen
Puh.040 572 6226

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus Pakarinen Oy
Lasimestarinkatu 16 A 2
80170 JOENSUU

Y-tunnus: 2317201-6
Puh: +358405726226

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus Pakarinen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Uudisrakentaminen Joensuun seudulla

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tarvitseeko yrityksesi uusia toimitiloja? Voit kääntyä kaikissa rakennustarpeissasi Rakennus Pakarinen Oy:n puoleen.

Meillä on monipuolinen kokemus uudisrakentamisesta erilaisissa kohteissa. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalan alueella.

Meiltä saat myös

  • Vastaavan työnjohtajan palvelut
  • Pääsuunnittelijan palvelut
  • Projektinjohto ja rakennuttamispalvelut

Laajan yhteistyöverkostomme avulla kykenemme tarjoamaan ammattilaiset kaikkiin rakennushankkeen vaiheisiin. Saat siis kaikki tarvitsemasi rakennuspalvelut kätevästi yhdestä paikasta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy tarjous uudisrakennustöistä!